
Creatief met aardappel. In plaats van opbakken, kun je ze ook koken en door een salade doen. Het recept voor deze heerlijke, vullende en toch simpele salade lees je in deze blog.
Hierboven ligt het nog keurig netjes op het bord, maar deze salade is het lekkerst als je ‘em lekker door elkaar ‘prakt’ of snijdt. Het sap van de tomaat, de geitenkaas en munt vormen een heerlijke basis waar je aardappel perfect mee combineert. Wij kregen de aardappels van onze opa, die heeft een tuin en dus kwamen ze vers van het land. Potverdikkie wat lekker. Hoe maak je deze salade?
Ingrediënten voor twee personen aardappelsalade met munt:
5 aardappels
veldsla
2 tomaten
blikje kikkererwten
verse munt
geitenkaas
peper
1. Schil de aardappels en kook ze (15-20 minuten)
2. Snijd de tomaten, laat de kikkererwten uitlekken
3. Strooi veldsla op je bord. Daarboven op de gesneden aardappels, de kikkererwten en tomaten.
4. Verkruimel de geitenkaas over je bord, voeg peper toe naar smaak en bestrooi met munt (veel munt, mmm)
Eet smakelijk!
Lees hier meer recepten van mij.
Volg mij via deze link op Bloglovin’. Of geef een beetje digitale liefde op Facebook met een like en blijf op de hoogte! Ik ben ook dagelijks te vinden op Instagram, dus volg me daar ook als je van foto’s houdt.
Lekker, eens een keer wat anders met aardappel!!!