
Mijn nieuwsgierigheid wint het in de supermarkt soms van mijn verstand. Dan zie ik een nieuw product en gooi ik het gewoon in m’n mandje. Om te proberen! Vandaag review ik suikervrije cocosyoghurt, haver/gerst ontbijt en IJslandse Skyr.
Zijn deze producten de moeite waard? In het biologische schap vind je in de meeste supermarkten deze dagen allerlei havermout ontbijtjes. Bij deze hoef je alleen kokend water toe te voegen, hem 3 minuutjes te laten staan en vervolgens de topping erover heen te doen. Ik houd van mijn havermout in de ochtend en dus was ik benieuwd naar deze jongens.
Biologische haver / gerst pap met moerbeien, amandelmeel en zwarte bessen (€ 2,99)
Op de achterkant is te lezen dat het een Deense pap is. Na de drie minuten trekken gooi ik de topping erover heen en steek nieuwsgierig mijn lepel er in. De smaak? Mwah. Een beetje plakkerig, ook door de suiker die in de topping zit. Het kauwt niet zo lekker. Komt denk ik toch ook door het ‘kant en klaar’ gevoel.
IJslandse SKYR (1.69)
Zogenaamde ‘IJslandse’ yoghurt. Die schijnen het al eeuwenlang te eten en worden er groot en sterk van, waarom is mij niet bekend. Verschillende mensen die in IJsland zijn geweest kennen dit, is daar echt een bekend gerechtje. Smaak = honing. Smaakt als een soort kwark, dikke structuur. Niet helemaal mijn ding, Mijn man vond het een 8 en overweegt het als ontbijt te nemen voortaan! Voor de kwarkfans een aanrader! 75 cal/100 gram.
Coco yoghurt naturel (2.69)
Schreeuwend duur: 2,69 voor 125 ML. Coco yoghurt: glutenvrij, zuivelvrij, suikervrij, sojavrij, vegan, paleo, niet op dieren getest 😉 Zowel de babe als ik hebben met plezier gegeten! Lekkere structuur, soort ijs/slagroom en een naturele cocossmaak. Wel veel vet! Maar dat zijn dan natuurlijk weer gezonde vetten. Aanrader!
>> Ben jij ook zo iemand die nieuwe producten wil proberen?!
Comments