
Oh, wat was dit een heerlijke dag qua eten. Meteen de ‘lekkerste’ dag van de week. Ik ging ’s avonds uit eten bij ‘Badhu’ en maakte thuis een fijne lunch. Kijk mee wat er allemaal naar binnen ging deze dag!
Qua gewicht gaat het uitstekend! De afgelopen week toch (ondanks geen sport) iets meer dan een kilo afgevallen. Nog ongeveer 6 kilo te gaan nu tot aan pre-pregnancy weight. Ik weeg mijzelf maar 1 keer in de week en was vanmorgen dus blij.
Ontbijt 08.00
Hetzelfde recept: havermout / amandelmelk / banaan / kaneel en een XL thee. Dit is citroen van Celestial, die is echt mega zuur. Echt citroenig!
Lunch 13.00
Toen baby even rustig lag maakte ik deze lunch. Omeletje van 2 eieren met fetakaas, wat dadels, een activia muesli, en een berg komkommers/tomaten en koriander.
Snack 16.00
Jazeker. Watermeloen en een groot glas cola light.
Snack 18.00
Ik ging ’s avonds 19.00 uit eten met een grote groep meiden. Maar rond zes uur kreeg ik toch echt trek. Dit was een lekker combi! Wat noten met dadels. Nu kon ik nog even een uurtje door.
Diner 19.00 – 22.00
Badhu is een Arabisch restaurant, waar je allerlei tapas achtige gerechtjes kunt bestellen. Wij hadden een ‘vast’ menu, omdat we met teveel mensen waren om allemaal apart te bestellen. Zoals ik al eerder had gemerkt kun je bij Badhu superlekker én gezellig eten. Sommige gerechten vond ik wel aan de zoute kant, maar dat komt misschien omdat ik thuis eigenlijk bijna nooit zout eet.
De zalm die je hierboven ziet is zalm gemarineerd in sumak (zure specerij) en dille met gedroogde tomaat, popcorn en crème van mierikswortel. Lekker. (Opgezocht op de kaart hoor… had het niet onthouden)
Dit was een gang later. Topper vond ik de parelgortsalade met paprika, koriander, citroen en harissa. En de dun gesneden gerookte beef (half rauw) met pittige chutney van abrikozen en groene tomaat, rucola, kapperappeltjes en zwarte olijven.
Ja, en dit is dan gewoon een fantastische afsluiting: een enorme schaal vol kleine taartjes/toetjes en ijs. Ik nam natuurlijk pas een foto toen het al bijna op was… haha. Topper was pecannotentaart met karamelijs en dadels. Ik dronk bij dit diner 2 glazen witte wijn en 1 biertje. Leve het kolven!
Dat ziet er goed uit
ja he! 😛